Pumpatryffel

Recept på små chokladtryfflar, som blir ett läckert hemgjort godis till Halloween. De här söta pumporna dekorerar du lätt med Dr. Oetker Sugar Fondant och gelfärger.

Av Oetker

Kladdkaka ”Rocky road” med kolafluff

Gör en kladdkaka med både nötter och godis i smeten. Toppa med ett oemotståndligt fluff som du gör på grädde och kolagodis. På med ännu mer godis och avsluta med att ringla över en god chokladsås. Mer kladdkakefrossa än så här blir det inte.

Av Nilz Johansson Olin

Jordnötsbollar

Fyra ingredienser, lite kokos på toppen - det är allt som krävs för att göra dessa gudomligt goda och nyttiga jordnötsbollarna. Perfekta som energirikt mellanmål!

Av Nilz Johansson Olin

Häxcupcakes

Snälla häxor är välkomna till kaffet både till Halloween och till Påsk. Här är ett smarrigt recept som går snabbt att baka tack vare vår Cupcakemix.

Av Oetker

Halloweentårta

Recept på en läskigt god tårta med spännande fyllning, som enklast görs i en långpanna.

Av Oetker

Monstertårta

Recept på en mys-ryslig monstertårta till Halloween. Dekorationen kan vara lite pysslig så om du har ont om tid förbered morotskakan dagen innan.

Av Oetker

Mumie cupcakes

Recept på små söta cupcakes dekorerade som mumier. Perfekt att bjuda på till halloweenpartyt. På bilden har vi stuckit en grillpinne i varje muffins för att kunna ställa de upp. Receptet ger ca 30 st minicupcakes.

Av Oetker

Spök-Cake Pops

Recept på hemgjort Halloween-godis, som kräver lite arbete, men är mödan värd när man både ser och smakar resultatet. Kommer göra succé på Halloween-festen!

Av Oetker

Halloween-bakelser

Recept på en läskig bakelse med smak av lakrits och lemon curd. Passar prefekt till din tema-fest.

Av Oetker

Kakmonster

Till alla kakmonster där ute! Nu kan du göra egna gulliga monsterkakor. Vanliga drömmar som blandats med karamellfärg och fått små ögon. Perfekt att bjuda på till barnkalaset eller till halloweenfesten.

Av Nilz Johansson Olin