Kategori: Halloween

Pumpatryffel

Recept på små chokladtryfflar, som blir ett läckert hemgjort godis till Halloween. De här söta pumporna dekorerar du lätt med Dr. Oetker Sugar Fondant och gelfärger.

Av Oetker

Häxcupcakes

Snälla häxor är välkomna till kaffet både till Halloween och till Påsk. Här är ett smarrigt recept som går snabbt att baka tack vare vår Cupcakemix.

Av Oetker

Halloweentårta

Recept på en läskigt god tårta med spännande fyllning, som enklast görs i en långpanna.

Av Oetker

Monstertårta

Recept på en mys-ryslig monstertårta till Halloween. Dekorationen kan vara lite pysslig så om du har ont om tid förbered morotskakan dagen innan.

Av Oetker

Mumie cupcakes

Recept på små söta cupcakes dekorerade som mumier. Perfekt att bjuda på till halloweenpartyt. På bilden har vi stuckit en grillpinne i varje muffins för att kunna ställa de upp. Receptet ger ca 30 st minicupcakes.

Av Oetker

Spök-Cake Pops

Recept på hemgjort Halloween-godis, som kräver lite arbete, men är mödan värd när man både ser och smakar resultatet. Kommer göra succé på Halloween-festen!

Av Oetker

Halloween-bakelser

Recept på en läskig bakelse med smak av lakrits och lemon curd. Passar prefekt till din tema-fest.

Av Oetker

Kakmonster

Till alla kakmonster där ute! Nu kan du göra egna gulliga monsterkakor. Vanliga drömmar som blandats med karamellfärg och fått små ögon. Perfekt att bjuda på till barnkalaset eller till halloweenfesten.

Av Nilz Johansson Olin

Oreo spökbollar

Små gulliga spöken som knappast skrämmer någon! Mixa oreokakor med färskost så har du innandömet till de små spökena klart. Doppa kylda bollar i vit choklad och dekorera med gelébönor och strössel. Bu så enkelt!

Läs noga innehållet på kakorna och gelébönorna. Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein. Fri från ägg.

Av Nilz Johansson Olin

Spökbakelser

Bjud på ätbara spöken till halloween – eller närhelst det vankas spökkalas. Allt du behöver är en rulltårta, grädde, vit marsipan och smält choklad. Sedan är det bara att skapa fritt. Snälla eller läskiga spöken – det avgör du! Lägg upp på fat och säg bu!

Av Nilz Johansson Olin