Kategori: Mousse, fromage och pudding

Nutellacheesecake i glas

Nutella är en favorit hos många och den lilla burken finns hemma hos flera av oss och visst är det gott. Det är bra till mycket och speciellt desserter. Jag gillar verkligen desserter och speciellt sånna som går fort att göra, för ofta kommer man på sig själv att en dessert vore gott efter maten. Sen ska inte desserter vara för stora utan bara en liten mumsbit liksom.

Av Nilz Johansson Olin

Chiapudding

Chia är ett väldigt nyttigt frö som kroppen älskar. Det är enkelt att variera och smaksätta din chiapudding/chiagröt efter eget tycke och smak. Här är ett grundrecept på chiapudding du kan utgå från. Några exempel på vad du kan smaksätta din gröt med är blåbär, hallon, kokosflingor eller choklad. Bara fantasin sätter gränserna!

Av Nilz Johansson Olin

Chokladpudding

Hemmagjord chokladpudding är betydligt godare än den man köper i pulverform från butik, dessutom är det betydligt billigare att göra den själv. Chokladpudding i pulverform kan slänga sig i väggen! Helt underbart gott!

Av Nilz Johansson Olin

Pannacotta med kolasmak och nötter

Kanske letar ni efter smarriga efterrätter till helgen då kan ni sluta leta nu. Här bjuder jag på en krämig kola-pannacotta med karamelliserade pecannötter. Och bara för att göra hela efterrätten ännu godare så fyllde jag botten med en liten överraskning – nämligen nutella. Omnomnom

Av Nilz Johansson Olin