Kategori: Muffins/Cupcakes

Häxcupcakes

Snälla häxor är välkomna till kaffet både till Halloween och till Påsk. Här är ett smarrigt recept som går snabbt att baka tack vare vår Cupcakemix.

Av Oetker

Mumie cupcakes

Recept på små söta cupcakes dekorerade som mumier. Perfekt att bjuda på till halloweenpartyt. På bilden har vi stuckit en grillpinne i varje muffins för att kunna ställa de upp. Receptet ger ca 30 st minicupcakes.

Av Oetker

Blåbärsmuffins

Dessa stora och saftiga blåbärsmuffins bakar du snabbt och enkelt själv. Smakar extra gott ljumna ihop med en klick smör.

Av Nilz Johansson Olin

Leilas muffins, grundrecept

Leilas tips! Jag sätter alltid mina muffinsformar i en muffinsplåt när jag bakar muffins. Utan plåten flyter nämligen pappersformarna ut och tappar därför lätt formen. Med plåten som stöd för formarna, blir muffinsen höga och fina! När det står varmluftsugn i receptet men du bakar med vanlig ugn, höj temperaturen på din ugn med runt 20- 25 grader så blir det bra. Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Av Nilz Johansson Olin

Cookie monster cupcakes

Cupcakes i form av Kakmonstret. Väldigt uppskattade på barnkalas (japp vi har testat!) och man har faktiskt riktigt kul när man bakar dessa och får kämpa med alla detaljer.

Av Terése Olin